Ana Sayfa
Duyurular
Zawul Universitesinden Fakültemize Ziyaret

ZAWUL UNÄ°VERSÄ°TESÄ°NDEN FAKÃœLTEMÄ°ZE ZÄ°YARET

Afganistan Zawul Üniversitesi heyeti Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesini ziyaret etti. Dekan Prof. Dr. Ramazan AKDEMÄ°R Zawul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdul Qavi ASHAA, Akademik Kurul BaÅŸkanı Prof. Dr. Afzal ANWAR, Rektör Yardımcısı Dr. Hamidulla SALJUQÄ°, ÖÄŸr. Üyesi Yasin KAMAL, Mr. Ä°qbal Ahmad NAJÄ°M ve Mr. Jamil MASHAL’ı makamında konuk etti. Fakülte hakkında bilgiler veren Prof. Dr. AKDEMÄ°R ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getirdi.

 

Prof. Dr. Abdul Qavi ASHAA Zawul Üniversitesi hakkında bilgiler verdikten sonra iki üniversite arasında öÄŸrenci ve akademik personel deÄŸiÅŸimi, ortak araÅŸtırma çalışmaları yapılabilmesi için akademik anlaÅŸma yapıldı. Heyet görüÅŸmelerin ardından fakülte binasında laboratuvarları, Anatomi Sınıfını, Sınavmatik , Simülasyon Laboratuvarını, Mikroskopi Laboratuvarını ve Sınıfları dolaÅŸarak yetkililerden detaylı bilgileri aldılar. GerçekleÅŸtirilen ziyaretin kendilerini memnun ettiÄŸini ve çok iyi karşılandıklarını belirten Zawul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdul Qavi ASHAA yetkililere teÅŸekkür ederek bu tür iliÅŸkilerin her zaman devam etmesi gerektiÄŸnden bahsettiler.

Heyet daha sonra Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS’ı makamında ziyaret etti. Ä°ki üniversite arasında yapılan akademik anlaÅŸmalrın ardından heyetler birbirlerine çeÅŸitli hediyeler takdim ettiler.