Doçentlik Ünvanı Alan Hocalarımız

DOÇENTLİK ÜNVANI ALAN HOCALARIMIZ

Yrd. Doç. Dr. Murat YÜCEL, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, Acil Tıp Anabilim Dalı ÖÄŸretim üyesi, Yrd. Doç. Dr. Murat YÜCEL Üniversiteler arası kurul kararıyla Doçent ünvanı almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. Murat YÜCEL hocamıza yeni görevinde baÅŸarılar dileriz.

Yrd. Doç. Dr. Mehmet Süha BOSTANCI, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Kadın Hastalıkları ve DoÄŸum Anabilim Dalı ÖÄŸretim üyesi, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Süha BOSTANCI Üniversiteler arası kurul kararıyla Doçent ünvanı almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. Mehmet Süha BOSTANCI hocamıza yeni görevinde baÅŸarılar dileriz.

Yrd. Doç. Dr. Tibet KAÇIRA, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı ÖÄŸretim üyesi, Yrd. Doç. Dr. Tibet KAÇIRA Üniversiteler arası kurul kararıyla Doçent ünvanı almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. Tibet KAÇIRA hocamıza yeni görevinde baÅŸarılar dileriz.

Yrd. Doç. Dr. Mustafa Gökhan VURAL, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahilix Tıp Bilimleri Bölümü, Kardiyoloji Anabilim Dalı ÖÄŸretim üyesi, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Gökhan VURAL Üniversiteler arası kurul kararıyla Doçent ünvanı almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. Mustafa Gökhan VURAL hocamıza yeni görevinde baÅŸarılar dileriz.

Yrd. Doç. Dr. Fikret HALÄ°S, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Üroloji Anabilim Dalı ÖÄŸretim üyesi, Yrd. Doç. Dr. Fikret HALÄ°S Üniversiteler arası kurul kararıyla Doçent ünvanı almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. Fikret HALÄ°S hocamıza yeni görevinde baÅŸarılar dileriz.

Yrd. Doç. Dr. Ä°brahim Vedat BAYOÄžLU, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, Ä°ç Hastalıkları Anabilim Dalı Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı ÖÄŸretim üyesi, Yrd. Doç. Dr. Ä°brahim Vedat BAYOÄžLU Üniversiteler arası kurul kararıyla Doçent ünvanı almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. Ä°brahim Vedat BAYOÄžLU hocamıza yeni görevinde baÅŸarılar dileriz.

Yrd. Doç. Dr. Deniz DEMÄ°R, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, KBB  Anabilim Dalı ÖÄŸretim üyesi, Yrd. Doç. Dr. Deniz DEMÄ°R Üniversiteler arası kurul kararıyla Doçent ünvanı almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. Deniz DEMÄ°R hocamıza yeni görevinde baÅŸarılar dileriz.