SAÜ Genel Sekreteri ve Daire Başkanları Fakültemizi Ziyaret Etti

SAÜ GENEL SEKRETERİ VE DAİRE BAŞKANLARI FAKÜLTEMİZİ ZİYARET ETTİ

Sakarya Üniversitesi Genel Sekreteri Reyhan YILDIRIM Üniversite bünyesindeki Daire BaÅŸkanlarınında katıltımıyla fakültemizi ziyaret etti. Fakülte dekanı Prof. Dr. Ramazan AKDEMÄ°R, dekan yardımcıları ve Fakülte sekreterininde hazır bulunduÄŸu toplantıda Dekan AKDEMÄ°R fakültenin durumu hakkında detaylı bilgi verdi. Hergeçen gün geliÅŸen, öÄŸrenci sayısı artan, akademik yayınlarda iyi durumda olduklarından bahseden dekan AKDEMÄ°R, yeni faaliyete geçirilen SÜDETAM hakkında da detaylı bilgiler verdi. Bu tür toplantıların kurum için iyi olduÄŸunu ve Üniversitenin tüm birimlerinin birbirleriyle uyumlu olarak çalışmaları gerektiÄŸinden bahseden dekan AKDEMÄ°R bu tür toplantıların belirli sürelerde yapılmasının daha iyi olacağını belirtti.