Tıpta Uzmanlık Sınavı İle Fakültemizi Kazanan Adaylardan İstenecek Belgeler.

TIPTA UZMANLIK SINAVI İLE FAKÜLTEMİZİ KAZANAN ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER.

TUS BAŞVURULARI HAKKINDA:
 22 Mayıs 2014 tarihinde ilan edilen TUS sonucuna göre Fakültemizi kazanan adayların başvuruları, 4 Haziran 2014 mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen belgelerle birlikte SAÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı’na başvurularını yapabilirler.
İletişim:

0264 295 3118 (Ahmet ESEN)
0264 295 6630 (Mürvet GÜN)

TIPTA UZMANLIK SINAVI İLE FAKÜLTEMİZİ KAZANAN ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER
1. İletişim Bilgileri olan 1 dilekçe.
2. Mezuniyet Belgesi Noter Tasdikli veya kurum onaylı (Aslı getirildiğinde kurumumuz tarafından onaylanabilir).
3. TUS Sınav Sonuç Belgesi veya İnternet Çıktısı.
4. Nüfuz Cüzdanı arkalı önlü Fotokopisi.
5. Yerleşim Yeri ve diğer adres belgesi (Nüfus Müdürlüğü’nden).Naklen Atamalarda İstenilmemektedir.
6. Tam teşekküllü hastanelerin sağlık kurullarından alınacak “Dalında uzmanlık eğitimi yapabilir” ifadesini taşıyan Sağlık Kurulu Raporu. Naklen Atamalarda İstenilmemektedir.
7. Savcılık Sabıkasızlık Belgesi. Naklen Atamalarda İstenilmemektedir.
8. Fotoğraf 12 adet.
9. Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için).
10. 2 adet Özgeçmiş (örnek özgeçmiş formatı http://www.personel.sakarya.edu.tr/ adresinden temin edilebilir.
11. Hizmet belgesi (naklen atamada)

YABANCI UYRUKLU ADAYLAR İÇİN İSTENECEK BELGELER
1. TUS yerleştirme belgesi
2. 12 adet vesikalık fotoğraf
3. Vize alınmış geçerli pasaport ve ikamet tezkeresinin işlem görmüş kısımlarının noter tasdikli örneği.
4. İkametgah belgesi
5. Diploma ve diplomasının Türkçe tercümesi (Diplomasının noter onaylı sureti, yurt dışından alınmış ise denklik belgesi)
6. Uzmanlık eğitimi süresince kendilerine burs verileceğini ve Türkiye’deki giderlerinin karşılanacağını belirten belge (noter onaylı)
7. Sağlık Kurulu Raporu
8. Mesleki konularını izleyebilecek düzeyde Türkçe bildiklerini gösteren TÖMER’den alacakları sertifika,
9. 2 adet Özgeçmiş (örnek özgeçmiş formatı http://www.personel.sakarya.edu.tr/ adresinden temin edilebilir.