Ana Sayfa
Duyurular
Fakültemizi Tercih Edecek Öğrencilere Önemli Duyuru

Fakültemizi Tercih Edecek Öğrencilere Önemli Duyuru

     Sevgili Öğrenciler:
    Tıp Fakültemiz, Sakarya Ãœniversitesi bünyesinde 2007 yılında kurulmuÅŸtur. Fakültemiz, ulusal ve uluslararası bilim dünyası ile iÅŸbirliÄŸine önem veren, kurumsal kültürü ve kimliÄŸi güçlü bir eÄŸitim kurumu olmayı; ülkemiz ve dünya gerçeklerine duyarlı; sosyal, bilimsel ve kültürel olarak donanımlı; araÅŸtırıcı ve mesleklerini en iyi ÅŸekilde uygulayacak hekimler yetiÅŸtirmeyi temel hedef olarak almıştır. Bu amaçla, genç meslektaÅŸlarımızın iyi bir tıp eÄŸitimi almalarının yanı sıra, insan sevgisi, vatan ve ülke sevgisi olan; ülkesine ve deÄŸerlerine baÄŸlı hekimler olarak yetiÅŸtirilmeleri amacıyla, nitelikli bir eÄŸitim kadrosuyla görev yapmayı sürdürmek hedef ve azmindeyiz. Ulusal ve uluslararası bilim ve teknoloji dünyasındaki geliÅŸmeleri yakından takip eden Sakarya Ãœniversitesi Tıp Fakültesi, çaÄŸdaÅŸ olanaklara sahip hastanesi ile bölgesel ve ülkemiz ihtiyaçları temelinde uluslararası standartlarla kaliteli saÄŸlık hizmeti sunmak, bilimsel çalışmalar ve yayınlarla uluslararası düzeyde saygın bir konumda yer almayı hedeflemektedir.  Ã–ÄŸretim üyelerimiz dünya çapında önemli projelere, bilimsel araÅŸtırma ve yayınlara imza atmaya devam etmektedir. Amerika BirleÅŸik Devletleri ve Avrupa Ãœlkelerinde uzun yıllar eÄŸitim ve araÅŸtırma yapmış öğretim üyeleri, Fakültemizi tercih etmiÅŸler ve eÄŸitim-araÅŸtırmalarına fakültemizde devam etmektedirler.
    Tıp Fakültemizi tercih edecek öğrencilere:
1-Trafik gürültüsünden uzak, temiz hava ve yemyeşil bir ormanla çevrili Korucuk Kampüsümüzde,
2-Tüm laboratuvarları yeni ve çalışmakta olan, her bir öğrenciye bir mikroskopun düştüğü mikroskopi ve multidisiplin laboratuvarlarıyla,
3-Modern eğitim ortamları ve eğitim araçlarıyla, Sakin, huzurlu ve güvenli bir ortamda en çağdaş ve en kaliteli Tıp Eğitimi alacaklardır.
                                                                                                                                                                          Prof. Dr. Ramazan Akdemir
                                                                                                                                                                                         Dekan

FotoÄŸraflar