Ana Sayfa
Duyurular
14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun

14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan AKDEMÄ°R 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Dekan Prof. Dr. AKDEMİR mesajında;

SaÄŸlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaÅŸlarımızın saÄŸlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalıştıklarını, bu çalışmaları yaparken en önemli unsur olan eÄŸitime en üst seviyede önem verdiklerini, bunun için eÄŸitim kadrosunu güçlendirdiklerini belirtti.

Dekan Prof. Dr. AKDEMÄ°R, geleceÄŸin doktorlarını yetiÅŸtirmeyi felsefe edinmiÅŸ bir fakülte olarak mezun olduklarında hipokrat yeminini ederek önceliÄŸi insan olan ve insan saÄŸlığını ön planda tutan doktorlar yetiÅŸtirerek saÄŸlık sektörüne kazandırmak istediklerini belirtti.

Dekan Prof. Dr. AKDEMÄ°R, karşılaÅŸtıkları türlü güçlüklere raÄŸmen, kutsal mesleÄŸin icrasında yurttaÅŸlarımızın saÄŸlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayret gösterenler bizler için iftihar kaynağıdır dedi.

Bu vesileyle gece-gündüz, kar-çamur, bayram-tatil demeden büyük bir özveriyle insanların daha saÄŸlıklı yaÅŸaması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen, verilen görevleri zamanında ve tam yapan tüm hocalarımızın, saÄŸlık çalışanlarının ve öÄŸrencilerimizin 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlarım.

Prof. Dr. Ramazan AKDEMÄ°R

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı

FotoÄŸraflar