Histoloji Embriyoloji ve Kulak Burun Boğaz Anabilim Dallarından En İyi Sözlü Sunum 2. Lik Ödülü

Histoloji- Embriyoloji ve Kulak Burun Boğaz Anabilim Dallarından En İyi Sözlü Sunum 2. lik Ödülü

Sakarya Ãœniversitesi Tıp Fakültesi KBB ve Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalları tarafından ortak olarak yürütülen bilimsel çalışmamızın bir bölümü 35. Türk Ulusal Kulak Burun BoÄŸaz ve BaÅŸ Boyun Cerrahisi Kongresi"nde sözlü sunulmuÅŸ olup "En iyi araÅŸtırma ikincilik ödülü"ne layık görülmüştür. Ödül belgesi ekli dosyada sunulmuÅŸtur. EmeÄŸi geçen bütün ekip arkadaÅŸlarımıza, uygun Laboratuvar koÅŸullarımızı oluÅŸturmada bizi her zaman destekleyen Tıp Fakültesi Dekanlığına ve BAP desteÄŸi saÄŸlayan Rektörlüğümüze teÅŸekkür ve şükranlarımızı sunarız.

Çalışma ekibi adına
Prof. Dr. Elvan Özbek