Asfalt Çalışması

ASFALT ÇALIŞMASI

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası çevresinde ve Eğitim ve Araştırma Hastanesi MR ve Kan Merkezinin yanından aşağıya doğru inen yol üzerinde Adapazarı Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü tarafından yapılan yol açma çalışması akabinde Sakarya Büşükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 550 ton civarında asfalt çalışması gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarla ilgili olarak açıklama yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan AKDEMİR, asfaltlama çalışmasıyla fakültemiz çevresinin yeni bir görünüme kavuşması ile yeni bir yol kazanmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, öğrencilerimiz, öğretim üyelerimiz ve çalışanlarımız için alternatif çözümler üretmeye devam edeceklerini söyledi. Yapılan yol açma ve düzenleme çalışmalarından dolayı Adapazarı Belediye Başkanı Sayın Süleyman DİŞLİ’ye, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeki TOÇOĞLU’na, Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile asfalt çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve çalışanlarına teşekkürlerini ileterek başarılar diledi.