Cevat Ayhan Fen Lisesi Öğrencilerinden Fakültemize Ziyaret

CEVAT AYHAN FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN FAKÜLTEMİZE ZİYARET

TANITIM DEVAM EDÄ°YOR CEVAT AYHAN FEN LÄ°SESÄ° FAKÃœLTEMÄ°ZDE Cevat Ayhan Fen Lisesi Müdürü Yunus BÄ°RÄ°NCÄ°OÄžLU, Müdür Yardımcısı  Ali KARABULUT, Kimya Öğr. Yusuf SUBAÅžI eÅŸliÄŸinde 2 Ocak 2014 tarihinde 25 öğrenciyle Sakarya Ãœniversitesi Tıp Fakültesini ziyaret etti. Prof. Dr. Ramazan AKDEMÄ°R ve Prof. Dr. M. Emin BÃœYÃœKOKUROÄžLU tarafından karşılanan öğrenciler Sabah kahvaltısıyla programa baÅŸladılar. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ramazan AKDEMÄ°R Tıp Fakültesi ve Tıp eÄŸitimi hakkında öğrencilere bilgi verdi. Tıbbın ve Tıp EÄŸitiminin Türkiye ve Dünya üzerindeki önemine dikkat çeken Akdemir, öğrencilerden gelen soruları da cevapladıktan sonra  Morfoloji Binasında bulunan Laboratuvarları gezerek  Laboratuvarlar hakkında gerekli bilgileri verdi. Geziden duydukları memnuniyeti dile getiren Cevat Ayhan Fen Lisesi Müdürü Yunus BÄ°RÄ°NCÄ°OÄžLU bu tür aktivitelerin her yıl devam edeceÄŸini dile getirerek fakülteden ayrıldılar.