Tıp Fakültesi Hatıra Ormanı

TIP FAKÃœLTESÄ° HATIRA ORMANI

TIP FAKÃœLTESÄ° HATIRA ORMANI   Tıp Fakültesi Öğretim Ãœyesi Prof. Dr. Mustafa ALTINDİŞ’in katkılarıyla düzenlenen AÄŸaç Dikme ve Tıp Fakültesi Hatıra Ormanı oluÅŸturma etkinliÄŸi gerçekleÅŸtirildi. 29 Nisan 2014 Salı günü gerçekleÅŸtirilen etkinlikte Kaynarca yolu üzerinde Ä°l Orman Bölge müdürlüğü tarafından Ä°l Özel Ä°dare Tesisleri mevkiinde belirlenen noktada aÄŸaç dikme etkinliÄŸi gerçekleÅŸtirildi. Tıp Fakültesi öğrencileri ve öğretim üyelerinin katıldığı aÄŸaç dikme etkinliÄŸinde 200’e yakın çam aÄŸacı katılımcılar tarafından dikildi. Etkinlik sonunda bir açıklama yapan Dekan Prof. Dr. Ramazan AKDEMÄ°R bu güzel etkinliÄŸi gerçekleÅŸtirmenin ve böyle güzel bir Hatıra Ormanını ÅŸehrimize kazandırmanın mutluluÄŸunu yaÅŸadığını dile getirdi. Dekan AKDEMÄ°R bu güzel etkinliÄŸi gerçekleÅŸtiren Prof. Dr. Mustafa ALTINDİŞ’e, Ä°l Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerine ve tüm öğrencilere teÅŸekkür ederek bu tür etkinliklerin her zaman devam etmesini diledi.