Ana Sayfa
Duyurular
Fakültemizi Yeni Kazanan Öğrencilere Duyuru

FAKÜLTEMİZİ YENİ KAZANAN ÖĞRENCİLERE DUYURU

Fakültemizi tercih ederek YKS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt iÅŸlemleri 3-7 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. 

Elektronik kayıtlar ise 3-5 Eylül 2018 tarihleri arasında E-DEVLET ten yapılacaktır.

Kayıt hakkı kazanan adayların, kayıt için ekte belirtilen belgeleri tamamlayarak kayıt süresi içerisinde ekte belirtilen kayıt adreslerine teslim etmeleri zorunludur.
Elektronik kayıt yapan öÄŸrencilerin herhangi bir belge teslim etmesine gerek yoktur.

Belirtilen süre içerisinde kayıt için baÅŸvurmayan veya kayıt iÅŸlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Bir yükseköÄŸretim programına kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöÄŸretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınava girecek adayların da belirlenen tarihlerde yükseköÄŸretim kurumlarına geçici kayıtları yapılacaktır. Bu adayların mezun olduklarına iliÅŸkin belgelerini, 31 Aralık 2018 tarihine kadar yükseköÄŸretim kurumuna ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgelemeyenlerin geçici kayıtları silinecek ve bu durumda olup belirlenen tarihlerde geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır.

Kayıt Adresi

TIP FAKÜLTESI Tıp Fakültesi Korucuk Mahallesi Konuralp Bulvarı No:81/1 Korucuk Kampüsü ADAPAZARI SAKARYA