Kalp Sağlığı Farkındalığı Konferansı Yapıldı

KALP SAÄžLIÄžI FARKINDALIÄžI KONFERANSI YAPILDI

Geyve Ä°lçe SaÄŸlık MüdürlüÄŸünün öncülüÄŸünde Dünya Kalp Günü nedeniyle Geyve Anadolu Ä°mam Hatip Lisesi Konferans Salonunda Kalp SaÄŸlığı konulu konferans düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Kardiyolog Prof. Dr. Ramazan Akdemir’in konuÅŸmacı olarak katıldığı konferansa; Kaymakam Ä°lyas MemiÅŸ, EÅŸi Gülcan MemiÅŸ, Belediye BaÅŸkanı Murat Kaya, Sakarya EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi BaÅŸhekimi Doç. Dr. Mehmet Akif Çakar, Ä°lçe SaÄŸlık Müdürü Dr. Merve Kahraman, Daire Amirleri, Ä°l SaÄŸlık MüdürlüÄŸü yetkilileri, vatandaÅŸlar, öÄŸretmenler ve öÄŸrenciler katıldı. KonuÅŸmanın ardından Geyve Anaokulu öÄŸrencileri tarafından Dünya Kalp Günü için hazırlanan video izlendi.

Konferans sonunda Kaymakam Ä°lyas MemiÅŸ Prof. Dr. Ramazan Akdemir’e katkılarından ötürü teÅŸekkür edip plaket takdim ederken, Belediye BaÅŸkanı Murat Kaya Sakarya EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi BaÅŸhekimi Doç. Dr. Mehmet Akif Çakar’a ayva sepeti hediye ederek 2. Ayva Festivaline davet etti.

Ercan DEMÄ°R-Geyvemedya.com