Ana Sayfa
Duyurular
Değerli Öğrenciler

DEĞERLİ ÖĞRENCİLER

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2007 yılında kuruldu. KurulduÄŸu günden beri hep ileriyi hedefledi. Bugün ülkemizin birçok konuda ilklere imza atan bir eÄŸitim ve araÅŸtırma merkezidir.

Tıp Fakültemiz, ulusal ve uluslararası bilim dünyası ile iÅŸbirliÄŸine önem veren, kurumsal kültürü güçlü bir eÄŸitim kurumudur. Ülkemiz ve dünya gerçeklerine duyarlı, sosyal, bilimsel ve kültürel olarak donanımlı, araÅŸtırmacı ve yapıcı ve  Ä°nsanı yaÅŸat ki devlet yaÅŸasın  anlayışını kendine ilke edinmiÅŸ hekimler yetiÅŸtirmeyi temel amaç edinmiÅŸtir. Bu amaçla, genç meslektaÅŸlarımızın iyi bir tıp eÄŸitimi almalarının yanı sıra, insanını ve  vatanını seven bireyler olan, ülkesine ve deÄŸerlerine baÄŸlı hekimler olarak yetiÅŸtirileceksiniz.

Nitelikli eÄŸitim kadromuzla sizleri yetiÅŸtirmek  ve geleceÄŸe hazırlamak azmindeyiz. Ulusal ve uluslararası bilim ve teknoloji dünyasındaki geliÅŸmeleri yakından takip eden fakültemiz,  çaÄŸdaÅŸ olanaklara sahiptir. Hastanelerimiz bölgesel ve ulusal ihtiyaçları karşılamanın dışında, uluslararası standartlarla kaliteli saÄŸlık hizmeti sunmasının yanında bilimsel çalışmalar ve yayınlarla uluslararası düzeyde saygın bir konumdadır.ÖÄŸretim üyelerimiz uluslararası çapta önemli projelere, bilimsel araÅŸtırma ve yayınlara imza atan araÅŸtırmacılardır. Fakültemiz sadece lisans düzeyinde geleceÄŸin doktorlarını yetiÅŸtirmekle kalmamakta ayrıca nitelikli eÄŸitici kadrosu ve üst düzey donanımlı eÄŸitim araÅŸtırma hastaneleriyle geleceÄŸin uzman hekimlerini yetiÅŸtirmektedir.

Aynı zamanda, ARGE-Patent ve yenilikler konusunda da öncü olmayı hedeflemekte bu amaçla altyapı yatırımlarına devam ederken akademik personelin araÅŸtırmacı yönlerini desteklemektedir. Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi kaliteli bir “Tıp EÄŸitimi” yanında, bilimsel araÅŸtırma ve yenilikler konusunda da donanımlı, geleceÄŸin doktorlarını ve uzmanlarını yetiÅŸtiren bir kurumdur.  Sizleri de bu ailenin yeni bir üyesi olarak görmek istiyoruz. Biz hazırız. Sizleri bekliyoruz…