Ana Sayfa
Duyurular
Fakültemizi Yeni Kazanan Öğrencilerimize Duyuru

FAKÜLTEMİZİ YENİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURU

Üniversitemizi tercih ederek YKS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt iÅŸlemleri:

*****   Ä°steyen öÄŸrenciler 29 AÄŸustos – 2 Eylül 2020 tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresinden elektronik kayıt yaptırabilirler. Elektronik kayıt yaptıran öÄŸrencilerin üniversitemize gelerek herhangi bir belge teslim etmesine gerek yoktur.

******   Elektronik kayıt yaptırmayan öÄŸrenciler kayıt için ekte belirtilen belgeleri tamamlayarak 31 AÄŸustos – 4 Eylül 2020 tarihleri içerisinde ekte belirtilen kayıt adreslerine teslim etmeleri zorunludur. Belirtilen süre içerisinde kayıt için baÅŸvurmayan veya kayıt iÅŸlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

NOT 1:  Tıp Fakültesine yerleÅŸen adaylar da E-Devletten elektronik kayıt yapabilirler. Ancak e–devletten elektronik kayıt yaptıktan sonra

Kayıt için gerekli olan saÄŸlık raporunu 11 Eylül 2020 Cuma gününe kadar aÅŸağıdaki eposta adreslerine göndermeleri,

              a. Tıp Fakültesi için eposta adresi: tipogrenci@sakarya.edu.tr

b) Güz döneminin yüzyüze yapılması durumunda saÄŸlık raporlarının asıllarını ilgili dönemin ilk iki hafta içerisinde ilgili öÄŸrenci iÅŸlerine teslim etmeleri,
 
c) Güz döneminin online yapılması durumunda saÄŸlık raporlarının asıllarını ilgili dönemin ilk dört haftası kargo yoluyla aÅŸağıdaki posta adreslerine gönderilmesi gerekmektedir.
 
d) 2020-2021 EÄŸitim ÖÄŸretim yılı için saÄŸlık raporu istenen programlara yerleÅŸen adayların, herhangi bir hastalığı olmadığına dair düzenlenmiÅŸ tek hekim raporu ile yerleÅŸtiÄŸi programa kayıt yaptırabilmesi 28.08.2020 tarihli Yürütme Kurulu toplantısında uygun bulunmuÅŸtur.

 

Tıp Fakültesi:  Korucuk Mahallesi Konuralp Bulvarı No:81/1 Korucuk Kampüsü Adapazarı-SAKARYA

Elektronik kayıt yapan tüm öÄŸrencilerin herhangi bir belge teslim etmesine gerek yoktur. Ancak (Tıp Fakültesi öÄŸrencilerinin saÄŸlık raporunu göndermeleri gerekmektedir.

Bir yükseköÄŸretim programına kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöÄŸretim kurumlarında, ön lisans programında veya lisans programlarında mezun aÅŸamasında olup staj, bütünleme veya tek ders sınavına girecek adaylar da 31 AÄŸustos – 04 Eylül 2020 tarihleri arasında bu durumlarını belgelemek kaydıyla kayıt adreslerine gelerek geçici kayıtlarını yaptıracaklardır. Bu adaylar mezun olduklarına iliÅŸkin belgelerini, 31 Aralık 2020 tarihine kadar Üniversitemize ibraz ettikleri takdirde asıl kayıtları yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgelemeyenlerin geçici kayıtları silinecektir.  31 AÄŸustos – 04 Eylül 2020 tarihleri arasında geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların asıl kayıt hakları bulunmamaktadır.

Kayıt iÅŸlemi tamamlanınca “sabis.sakarya.edu.tr” adresindeki “ilk ÅŸifre oluÅŸturma” iÅŸlemindeki kullanıcı adı öÄŸrenci numarasıdır.

Elektronik kayıt yaptırmayan öÄŸrenciler kayıt için ekte belirtilen belgeleri tamamlayarak 31 AÄŸustos – 4 Eylül 2020 tarihleri içerisinde ekte belirtilen kayıt adreslerine teslim etmeleri zorunludur.

Kayıt Ä°çin Gerekli Belgeler Ä°çin Tıklayınız.

Kayıt Yerleri Ä°çin Tıklayınız. 

Katkı Payları Ä°çin Tıklayınız. (Menü-->Ödemeler Sekmesine Bakabilirsiniz.)

Akademik Takvim için tıklayınız.

***İngilizce Hazırlık Sınıfları Bilgilendirme***