Rektör Prof. Dr. Hamza Al Başarılı Öğrencileri Kabul Etti

REKTÖR PROF. DR. HAMZA AL BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ KABUL ETTİ

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde TÜBÄ°TAK 2209-A Üniversite ÖÄŸrencileri AraÅŸtırma Projeleri baÅŸvurusunda bulunan Tıp Fakültesi ÖÄŸrencileri ve Danışman ÖÄŸretim Üyelerinin baÅŸarılarından dolayı rektörlük bünyesinde yemekli toplantı organize edildi. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Hamza AL,  Rektör Yrd. Prof. Dr. Emrah DOÄžAN, Rektör Yrd. Özer KÖSEOÄžLU, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih ALTINTOPRAK, Dekan Yrd. Kayhan ÖZDEMÄ°R, ÖÄŸr. Üyeleri ve öÄŸrenciler katıldılar. Rektör Prof. Dr. Hamza AL, Dekan Prof. Dr. Fatih ALTINTOPRAK AraÅŸtırma Üniversitesi olma yolunda bu tür baÅŸarıların çok önem arz ettiÄŸine deÄŸinerek çalışmaların ileriki dönemlerde de örnek teÅŸkil ederek sürmesini beklediklerin dile getirdiler ve baÅŸarılı olan öÄŸrencileri tebrik ettiler. Rektör Prof. Dr. Hamza AL, Rektör Yrd. Fakülte dekanı ve Dekan Yrd. ÖÄŸrencilerin çalışmaları, sorunları, isteklerini dinlemelerinin ardından toplantı toplu fotoÄŸraf çekimiyle sona erdi.