2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Fakülte Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAKÜLTE AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi 2016-2017 EÄŸitim ve ÖÄŸretim yılı ilk akademik toplantısı 7 Eylül 2016 tarihinde öÄŸretim üyelerinin katılımıyla morfoloji binasında gerçekleÅŸtirildi. Sabah kahvaltısı ile baÅŸlayan toplantıda  Dekan Prof. Dr. Ramazan AKDEMÄ°R yeni eÄŸitim ve öÄŸretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu. Yeni eÄŸitim ve öÄŸretim yılının getirileri hakkında bilgi veren AKDEMÄ°R, 15 Temmuz darbe giriÅŸimi hakkında kısa bir bilgilendirme yaparak konuÅŸmasını sonlandırdı. Sakarya Üniversitesi EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi BaÅŸhekimi Doç. Dr. Yakup TOMAK Süreçler, iÅŸleyiÅŸ yapısı ile Merkez, Korucuk kampüsleri ile bünyeye yeni katılan Serdivan Kampüsü Ek Hizmet Binası hakkında bilgiler verdi. Fakülte bünyesine yeni katılan öÄŸretim üyelerinin tanıtımı ardından soru cevap bölümünün ardından toplantı sonlandırıldı.