Ana Sayfa
Duyurular
Türkiye Basketbol Federasyonu Sakarya İl Temsilciliği'nden Ziyaret

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU SAKARYA İL TEMSİLCİLİĞİ'nden ZİYARET

TÜRKÄ°YE BASKETBOL FEDERASYONU SAKARYA Ä°L TEMSÄ°LCÄ°LİĞİNDEN ZÄ°YARET

Yeni kurulan ve Erkekler Bölgesel Liginde (EBBL) ilimizi ve Fakültemizi temsil eden Tıbbiyeliler Sakarya Basketbol takımının kuruluÅŸunda büyük desteÄŸi bulunan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan AKDEMÄ°R, Türkiye Basketbol Federasyonu Sakarya Ä°l Temsilcisi Alpay ALEV ile Ä°l Hakem Kurulu Üyesi ÇaÄŸrı MUTÄ°’yi makamında kabul etti.

Dekan AKDEMÄ°R temsilciler ile yaptığı görüÅŸmede Sakarya ilinde yakın zamana kadar sadece futbol kültürünün olduÄŸu, Sakarya BüyükÅŸehir Basket ile bu çıtanın yükseltildiÄŸi ve üniversite ayağı ile de bu seviyenin daha yukarılara çekildiÄŸini dile getirdi. Spor ve sporun insan saÄŸlığı üzerindeki etkilerinden de bahseden dekan AKDEMÄ°R, kurulan basketbol takımının fakültemizi, üniversitemizi ve ilimizi en iyi bir ÅŸekilde temsil edeceÄŸine inandığını söyledi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Sakarya Ä°l Temsilcisi Alpay ALEV ile Ä°l Hakem Kurulu Üyesi ÇaÄŸrı MUTÄ°, Dekan AKDEMÄ°R’e temsil konusunda gösterilen yardım ve katkılarından dolayı teÅŸekkürlerini sundu. Yeni kurulmasına raÄŸmen Tıbbiyeliler Sakarya Basketbol takımının özverili çalışmalarından dolayı teÅŸekkürlerini ifade ederek, istikrarlı bir ÅŸekilde çalışmalarına devam edeceklerine inançlarının tam olduÄŸunu vurguladılar.

GörüÅŸmelerinin ardından Türkiye Basketbol Federasyonu Sakarya Ä°l Temsilcisi Alpay ALEV ve Ä°l Hakem Kurulu Üyesi ÇaÄŸrı MUTÄ°, Dekan Prof. Dr. Ramazan AKDEMÄ°R’e teÅŸekkür plaketi takdim ettiler.

FotoÄŸraflar