Profesörlük Ünvanı Alan Hocalarımız

PROFESÖRLÜK ÜNVANI ALAN HOCALARIMIZ

Doç. Dr. HASAN SALİH SAĞLAM, Profesör ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, ÜrolojiAnabilim Dalı Öğretim üyesi,  Doç. Dr. Hasan Salih SAĞLAM 06 Mayıs 2016 tarihinde profesör ünvanını almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Prof. Dr. Hasan Salih SAĞLAM hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz

Doç. Dr. MEHMET TÜRKER, Profesör ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi,  Doç. Dr. Mehmet TÜRKER 14 Haziran 2019 tarihinde profesör ünvanı almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Prof. Dr. Mehmet TÜRKER hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz.

Doç. Dr. PELİN TANYERİ, Profesör ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü, Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi,  Doç. Dr. Pelin TANYERİ 14 Haziran 2019 tarihinde profesör ünvanını almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Prof. Dr. Pelin TANYERİ hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz.

Doç. Dr. NERMİN AKDEMİR, Profesör ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Cerrahi Bilimleri Bölümü, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim üyesi,  Doç. Dr. Nermin AKDEMİR 25 Haziran 2019 tarihinde profesör ünvanını almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Prof. Dr. Nermin AKDEMİR hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz.

Doç. Dr. YAKUP TOMAK, Profesör ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Anesteziyoloji ve Reanimasyon

Anabilim Dalı Öğretim üyesi,  Doç. Dr. Yakup TOMAK 25 Haziran 2019 tarihinde profesör ünvanını almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Prof. Dr. Yakup TOMAK hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz.

Doç. Dr. MEHMET AKİF ÇAKAR, Profesör ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi,  Doç. Dr. Mehmet Akif ÇAKAR 11 Temmuz 2019 tarihinde profesör ünvanını almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Prof. Dr. Mehmet Akif ÇAKAR hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz.