Profesörlük Ünvanı Alan Hocalarımız

PROFESÖRLÜK ÜNVANI ALAN HOCALARIMIZ

Doç. Dr. HASAN SALÄ°H SAÄžLAM, Profesör ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, ÜrolojiAnabilim Dalı ÖÄŸretim üyesi,  Doç. Dr. Hasan Salih SAÄžLAM 06 Mayıs 2016 tarihinde profesör ünvanını almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Prof. Dr. Hasan Salih SAÄžLAM hocamıza yeni görevinde baÅŸarılar dileriz

Doç. Dr. MEHMET TÜRKER, Profesör ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı ÖÄŸretim üyesi,  Doç. Dr. Mehmet TÜRKER 14 Haziran 2019 tarihinde profesör ünvanı almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Prof. Dr. Mehmet TÜRKER hocamıza yeni görevinde baÅŸarılar dileriz.

Doç. Dr. PELÄ°N TANYERÄ°, Profesör ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü, Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı ÖÄŸretim üyesi,  Doç. Dr. Pelin TANYERÄ° 14 Haziran 2019 tarihinde profesör ünvanını almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Prof. Dr. Pelin TANYERÄ° hocamıza yeni görevinde baÅŸarılar dileriz.

Doç. Dr. NERMÄ°N AKDEMÄ°R, Profesör ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Cerrahi Bilimleri Bölümü, Kadın Hastalıkları ve DoÄŸum Anabilim Dalı ÖÄŸretim üyesi,  Doç. Dr. Nermin AKDEMÄ°R 25 Haziran 2019 tarihinde profesör ünvanını almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Prof. Dr. Nermin AKDEMÄ°R hocamıza yeni görevinde baÅŸarılar dileriz.

Doç. Dr. YAKUP TOMAK, Profesör ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Anesteziyoloji ve Reanimasyon

Anabilim Dalı ÖÄŸretim üyesi,  Doç. Dr. Yakup TOMAK 25 Haziran 2019 tarihinde profesör ünvanını almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Prof. Dr. Yakup TOMAK hocamıza yeni görevinde baÅŸarılar dileriz.

Doç. Dr. MEHMET AKÄ°F ÇAKAR, Profesör ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, Kardiyoloji Anabilim Dalı ÖÄŸretim üyesi,  Doç. Dr. Mehmet Akif ÇAKAR 11 Temmuz 2019 tarihinde profesör ünvanını almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Prof. Dr. Mehmet Akif ÇAKAR hocamıza yeni görevinde baÅŸarılar dileriz.