Mezuniyet Öncesi Eğitim
2020-2021 Akademik Programlar

2020-2021 AKADEMİK PROGRAMLARI

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemi Akademik Programları ekteki dosyadadır. Birinci, ikinci ve üçüncü sınıflarda ders kurulu sınavları ders programlarında belirlenmiş olan gün ve saatte çevrimiçi olarak yapılacaktır. Dördüncü ve beşinci sınıflarda her klinik uygulama için teorik sınavlar, her staj sonrası teorik dersleri takip eden ilk Cumartesi günü saat 10:00’da çevrimiçi olarak yapılacaktır.

Sınav takvimleri akademik program dosyalarındadır. Öğrencilerin teorik derslerde en az %25 canlı derse devam etmeleri zorunludur. Kalan %45 devam zorunluluğunu isterse canlı ders isterse tekrar izleyerek sağlayabilir. Devam yerine geçecek tekrar izlemeler dersin işlendiği hafta içinde gerçekleştirilmelidir.