Mezuniyet Öncesi Eğitim
Geçmiş Akademik Programlar

2020-2021 AKADEMÄ°K PROGRAMLARI

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi 2020-2021 EÄŸitim-ÖÄŸretim Dönemi Akademik Programları ekteki dosyadadır. Birinci, ikinci ve üçüncü sınıflarda ders kurulu sınavları ders programlarında belirlenmiÅŸ olan gün ve saatte çevrimiçi olarak yapılacaktır. Dördüncü ve beÅŸinci sınıflarda her klinik uygulama için teorik sınavlar, her staj sonrası teorik dersleri takip eden ilk Cumartesi günü saat 10:00’da çevrimiçi olarak yapılacaktır.

Sınav takvimleri akademik program dosyalarındadır. ÖÄŸrencilerin teorik derslerde en az %25 canlı derse devam etmeleri zorunludur. Kalan %45 devam zorunluluÄŸunu isterse canlı ders isterse tekrar izleyerek saÄŸlayabilir. Devam yerine geçecek tekrar izlemeler dersin iÅŸlendiÄŸi hafta içinde gerçekleÅŸtirilmelidir.